събота, 26 март 2011 г.

Геноцидът в Странджа планина

На мен ми писна? А на вас? Не питам гласувалите за Гробовото правителство, защото те са ампутирани откъм всякаква възможност да мислят, нищо, че някои от тях могат да имат и три висши образования, важното е, че нямат държавническо виждане,.което може да даде бъдеще на Българската държава. Бъдеще за България и при това правителство не се вижда. Хоризонта е черен, Слънцето изгрява черно. Изгрява – свети, ама не топли.
На мене ми писна, защото сърцето ми се къса за Странджа планина и нейните жители. Защото там внезапно пламна шап, болест, която за мене има диверсионен характер, и не е вследствие на немарливост или липса на заграждения по границата с Турция. Загражденията по границата с Турция, иначе са добре дошли, за да подчертаят отношението и презрението ни към 500 годишния ни поробител. Аз дори бих построил Стена, която бих бутнал, само, когато реша да нападна Турция и да превзема Константинопол (дн. Истанбул). Но така е демонокрацията и Нато, решиха да бутнат всички загражденията и да ни братимят с турците. Евреинът Моника Паси, ако иска да се братими с турците, ние не щем. Но едва ли и той ги приема за свои големи братя. Ние дори искаме границата с тях да се затвори. Така и достъпа на някои наши госпожички до техните курорти ще се разсъхне, но това не е болка за умиране, тъкмо ще положат усилия да излекуват ориенталското в себе си.
В крайна сметка, на мене доста странна ми се струва неспособността на Гробовото правителство, да се справи с шапа. То не полага никакви държавнически усилия в тази посока, никакви превантивни мерки, въобще да не се допуска шап на наша територия. Просто чака да се появи огнище на шап и да ликвидира всички животни, без много да го е еня за хората.
Извинявам се, всъщност една превантивна мярка се е родила в гърбавите умове на гербовете – да се ликвидират всички здрави животни. Това е поредната психопатия в тяхното мислене. Но всъщност няма нищо психопатско при комунистите, всичко е по сталинистки – има животно, има проблем, няма животно – няма проблем. Дали Цачева не е подшушнала това на Найденов, можем само да гадаем или дали Тиквата го е гледал в някой пореден американски екшън, при гостуването си в хамериканското посолство, също можем само да гадаем. Още не сме чули, какво ще каже генерал-губернаторът на България – Урко, по този въпрос. А, всъщност, знаем, той ще каже, че “циганите са бъдещето на България”, какво го е еня, некви си животни там....
Днешното правителство, както всички останали преди него мрази хората, т.е. българите. Защото 1000 пъти го повтарям и пак ще го повторя: само ние можем да се наречем “хора”, независмо, че днес като народ, сме изгубили всичко човешко в себе си.
Всъщност тактиката на Гробовото правителство в Странджа е ясна: ликвидацията на животните, води до ликвидация на хората, тъй като това е основния поминък там. Странджа не е планина като Родопите – богата на води, което позволява да се разгърне в по-широк спектър някакво земеделие. Защо, обаче Гробовото правителство иска да ликвидира хората там? За да обезлюди територията. Обезлюдените територии и села, лесно могат да бъдат изкупени от подставени лица на крупни турски бизнесмени и по този начин цялата Странджа да стане турска територия. Тогава няма защо да се чака влизането на Турция в ЕС, за да прилапа цяла Югоизточна България. Това ще стане с еврейската тактика – унищожение на поминъка, изселване на хората, изкупуване на земята! Дори след това няма нужда юридически да се оформя анекса на тази територия и присъединяването й към Турция, тъй като това ще е реален факт. Дори закона за закупуване на земя от чужденци, може да го улесни, нищо, че е насочен повече за граждани на ЕС. Това по същност е един антибългарски закон, който странно защо Хатаката не смее да поведе борба за неговото отменяне, а само прави напъни за новините на турски език.
От това решение на гробовото правителство – да ликвидира предварително всички животни в Странджа ми се струва, че то изпълнява някакво ултимативно искане на турските тайни служби или изпълнява задкулисна договорка между Тиквата и Ердоган, с щедрата благословия на генерал-губернатора Урко (Уорлик).
Ще кажете - пак конспирации... Никаква конспирация не е, действията на гробовото правителство са в полза на Турция. Замислете се и ще видите, че е така. Защото странно нещо е този шап – идва от Турция, върлува в Странджа, а в Турция – ни лук ели, ни мирисали, все едно при тех шап нема. Там животни не се избиват. Да сте чули Туркия да взима некакви мерки, относно това? Май не. Да сте чули за епидемия от шап в Турция? А оттам влиза в българска територия. А, сега де... Още по-зловеща става картината, когато гледаме припряността на гробовото правителство – да избие всички здрави животни. Какво са ви виновни животните, бе, гробове, нещастни?! И къде са чупените еколози и природозащитници. Избиват животни господа! Или вие само врекате, кога има келепирец от това, т.е. животните са само диви? Или бездомни кучета... А когато, хората станат бездомници?... И хората и домашните животни подлежат на природозащита. Тлъсти комунистически прасета,.сте вие, еколозите и природозащитниците, неслучайно шеф на “Зелени Балкани” в Пловдив е син на отявлен комуняга – вицепрезидентин, сина на Ангел Марин. Един истински ояден от капитализма селянин – парадокс! Мамицата ви – само това мога да кажа.
И сега си представете ямите, които гробовото правителство подготвя за животните, които ще избие. Тези ями не са за животните, тези ями са за хората. Убиват се животните, а всъщност се убиват хората в Странджа. Тази картина ме връща в далечната 1945 г., където същите ями са всъщност масовите гробове на хората , несъгласни с настъпването на Червената чума на Балканите. Тя е била като шапа – неканена, но нагла гостенка, която покоси елита на българската нация. А шапът има лечение. То се лекува с хаберлея родопензис, родопски силивряк, безсмъртниче, което като ендемит има свойствата да възкръсва. Неслучайно златни листа от него са намирани в гробниците над Маджарово. Отдавна се е знаело за силата му. Но за неговата сила, не иска да чуе, нито Шимон Дянков, който на драго сърце иска да закрие българската наука, понеже си говорила с извънземните или Тиквата, за който магистралите са всичко на света. Сигур и за Странджа е предвидил някоя магистрала. Примерно Бургас – Одрин или Бургас – Истанбул. Кой знае. Но гробовото правителство не иска в Странджа да има хора, това е безспорен факт, но неслучайно действие. С това ще бъдат доразграбени някои исторически старини, унищожени остатъците от нестинарството и овладян входа към Градището и Мишкова нива. Там вече спокойно могат да се настанят една дузина вредоносни инопланетяни и лаборатории на ЦРУ. Конспирации? Айде, да намаля малко тона. Може би на Фидосова не и достигат пържолите в парламентарния стол...Затова има нужда от повече животинска мръвка, за да утоли вълчия си глад! Само стойте и гледайте! Странджа ще стане територия за специализирани и тайни опити под контрола на Нато и редица тайни служби. Дотогава гробовото правителство ще обезлюдява едно по едно селата в Странджа. До вчера бяха Кости, Българово, днес са наред Факия, Долно Ябълково, Граничар и Момина църква. И ще продължава да плаща, вместо обещаните 1900 лева за убито животно, само 900 лв. Целта е ясна – да не могат хората да си възстановят животновъдството. Но това е и целта. Тези 900 лв са ясен знак: “Събирайте си багажа и се изселвайте. Ето ви малко пари за харчовете, по тая работа”.
Протести? Не, грабвайте пушките, българи!