понеделник, 2 май 2011 г.

САЩ "убиха" своя национален герой

Новината бързо плъзна из медиите като прериен пожар. Юдеофилите веднага похванаха рефрена, и започнаха да възхваляват славната американска армия. Телектората излезе на площадите да ликува и развя американски знамена. А уж са времена на глобализъм..., пък те национално знаме ми развяват. “Обама е мъртъв”, оп, извинете “Осама”. Разликата е само в една буква, но тя е толкова незначителна, че едва ли ще измие вината на създателя на световния тероризъм – САЩ, превърнал се впоследствие в негов главен громител, обавил своего рода “свещена война” срещу него. Не бива да забравяме, физически да умреш не е страшно, важното е да не бъдш жив труп. Може би това е разликата между Обама и Осама, между “б” и “с” Не бива да се учудваме, дали Осама е убит или не, това няма голямо значение, важното е, че САЩ “убиха” своя национален герой. Все пак Осама, не е кой да е, а този, когото ЦРУ обучи да се бори срещу окупационните съветски войски в Афганистан. Вероятно тогава той не е бил враг, а съюзник, а може би агент на ЦРУ под прикритие. Как един агент след това се превръща във враг номер 1 на своите си създатели е честно срещано явление в тези среди, където вербовката на тайните служби създава омерзение в душата на човека, а след това – неистова омраза. В крайна сметка лош или не Осама бе “добре дошъл” на евреите в САЩ, като антитеза, която да оправдае имперската настъпателна политика в Далечния Изток и добър предлог да се нападне Ирак, Афганистан – “световният тероризъм.” Съвсем ясно е, че такова нещо не може да се развие без подкрепата на някоя “Велика сила”, която после почва да си “пати” от това. На американската сбирщина от прошляци, която някои гордо наричат “нация”, е нужен външен враг, за да не се разпаднат като нация. Това се случва, обикновено, когато една нация, няма свои, собствени вътрешни ценности и култура. Американската е такава – цивилизация, технологии, но не и култура. Липсата на собствен облик на една нация, води до нейното бързо израждане и разпад. За да го няма, трябва една обединителна идея и това е идеята за врага, за лошия, за злия и собственото си самоообладаване като единственото “добро” на света. И ако Осама бе лош, то тогава не са ли зли, тези, които го създадоха, за да борят руснаците? Тези въпроси, едва ли ще намерят отговор в оскотялото американско стадо. Пропагандата, че Осама е лошия, а Америка –добрата, така е промила мозъците им, че те излизат навън, за да празнуват смъртта, несъзнавайки, че празнуват гибелта на собствения си национален герой, разкрил по един уникален начин лицето на цялата им нация. Теза+Антитеза, Синтезата е постигната. Новият Пурим е основан и ще се празнува. На него, ще се чества не смъртта на Аман, а смъртта на Осама. И с това ще се решат всички световни беди. Но светът няма нужда от нов Пурим, а от Нова Идея за културен и духовен възход.



Тук виждате как пропагандата си е свършила работата, промила е мозъка на младите и тяхната мечта на живота е сбъдната - Осама е мъртъв. Ние също вървим в тази посока с матриала в България. По същия начин на манипулация, дойде на власт Тиквата, чрез засилена медийна реклама, в основата, на която стояха хора, работещи в телекомуникациите. Медийната реклама, крепи правителството и до днес. Медийните изявления са по-важни от реалните действия.




Тук сред тълпата виждам поне 3-ма евреи.

За финал искам да добавя само едно, докато евреите празнуват "убийството" на Осама, (което е своего рода религиозен ритул), а Цвък, Цвък, продължава да гони и стреля по автоджамбази откраднали, БМВ джиповете на близки до властта тузари, пияни и дрогирани терористи продължават, да убиват с колите си Българи. На Връх Великден, бяха убити в терористична така 6-ма българи, а днес на Самоводската чаршия във Велико Търново, отново по идентичен начин бяха ударени 5 човека. Някои казват, че Осама бил "убит". Аз пък мисля, че той си живее кротко в България и чудесно се забавлява.